Om KVX

Norges ledende produsent av slitedeler

KVX har oppnådd internasjonal anerkjennelse for vårt meget slitesterke bolt-on tannsystem for gruve- og anleggsmaskiner. Vi tilbyr også en rekke produkter til andre sterkt slitasjeutsatte industrielle anvendelser.

Ved hjelp av sin unike teknologi og bruk av de beste stålkvaliteter kan KVX slitedeler gjøre din virksomhet mer lønnsom.

Her er deres største fortrinn: 

  • Lengre levetid på forstykker, tenner, sliteplater og frontbeskyttere
  • Mindre vedlikehold på skuffene som følge av bedre beskyttelse
  • Ingen sveising på forstykket takket være bolt-on systemet
  • Lavere drivstofforbruk og mindre belastning på maskinen som følge av bedre inntrengning i massen
  • Økt lastekapasitet som følge av det slanke frontprofilet, bedre inntrengning og glatt skuffebunn, som effektivt øker fylle- og tømmehastighet
  • Sterkere låsesystem i kombinasjon med stål som er seigere enn konkurrentenes, reduserer risiko for brekkasjer og tap av deler samt stanstid og ikke planlagt vedlikehold

Kategorier

Bolt-on teknologi, er KVX slitedeler et system hvor skuffefronten og slitedelene gjennom samvirke oppnår enestående fordeler.

Over hundre års erfaring, forskning og utvikling har gitt KVX en ledende posisjon innenfor herdeteknologi. Klikk under for mer informasjon.

En bred produktlinje med veistål. Mange års erfaring har gitt oss de fortrinnene vi trenger for å gi våre kunder den riktige kvaliteten.

KVX tilbyr bolter og muttere i 12.9 kvalitet til gode priser. Her finner du informasjon om våre bolter og muttere.