Om KVX

Norges ledende produsent av slitedeler

KVX har oppnådd internasjonal anerkjennelse for vårt meget slitesterke bolt-on tannsystem for gruve- og anleggsmaskiner. Vi tilbyr også en rekke produkter til andre sterkt slitasjeutsatte industrielle anvendelser.

Ved hjelp av sin unike teknologi og bruk av de beste stålkvaliteter kan KVX slitedeler gjøre din virksomhet mer lønnsom.

Her er deres største fortrinn: 

  • Lengre levetid på forstykker, tenner, sliteplater og frontbeskyttere
  • Mindre vedlikehold på skuffene som følge av bedre beskyttelse
  • Ingen sveising på forstykket takket være bolt-on systemet
  • Lavere drivstofforbruk og mindre belastning på maskinen som følge av bedre inntrengning i massen
  • Økt lastekapasitet som følge av det slanke frontprofilet, bedre inntrengning og glatt skuffebunn, som effektivt øker fylle- og tømmehastighet
  • Sterkere låsesystem i kombinasjon med stål som er seigere enn konkurrentenes, reduserer risiko for brekkasjer og tap av deler samt stanstid og ikke planlagt vedlikehold

Om SMP Parts

Smart konstruert, for maksimal sikkerhet.

Få maksimalt ut av gravemaskinen med fester og tilbehør fra SMP. Når maskinen er skikkelig utstyrt, blir den sikrere og mer effektiv. SMP tilbyr et stort utvalg standardutstyr, og avansert tilpasset design er vår styrke. Med over 30 år i bransjen vet vi hvordan vi lager redskaper som varer, selv i det tøffe nordiske klimaet. Alle produkter designes og produseres av SMP Parts og bygges for å tåle de tøffeste forhold.

SMP Parts står for fleksibilitet og pålitelighet ikke bare er viktig når man skal lage kvalitetsredskaper, men at det også er avgjørende for å kunne lage kundetilpassede løsninger som gir kunden økt produktivitet og sikkerhet.

Dette er en ledende konstruktør og produsent av høykvalitets utstyr og redskaper for gravemaskiner og gravelastere. Som leverandør er de stolte over å lage produkter og løsninger som overholder de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder. SMP er et svært kundeorientert selskap, og ved å tilpasse produktene kan de modifisere løsningen for den bestemte oppgaven eller utfordringen kunden står overfor.

Sordal Supply AS er leverandør av høykvalitetsvarer til næringer innen fiskeri, landbruk, transport, maskin- og anleggsmarkedet. Egen merkevare og produkt produsert i høye konsentrasjoner, gjør at vi kan tilby meget kostnadseffektive vaskemiddelløsninger. Med kvalitetsprodukter fra markedsledende leverandører sikrer vi sluttkunden et godt resultat som igjen gir oss stolthet og trygghet i vårt arbeid. Vi er stolte av å ha gode referanser fra store og små kunder som stiller høge krav til produktene våre

Vi gjør vårt beste for å nå målene vi setter opp, stiller høye krav til kundene våre og vårt mål er å hjelpe de på alle mulige måter. Trenger du råd eller er du usikker om hva du trenger kan du kontakte oss for en uforpliktende prat – vi hjelper deg gjerne!

Kundeservice:

Telefon: 571 10 030
kundeservice@sordalsupply.no